Tekenlessen en schilderlessen

Wil je meedoen met de tekenlessen en schilderlessen in Leeuwarden?

Kleine groepen.

Ik geef tekenlessen en schilderlessen aan kleine groepen in mijn eigen Atelier in Leeuwarden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Hierdoor heb ik optimale aandacht voor iedere cursist.  Vandaar dat er geen vastgetimmerd lesprogramma nodig is voor een hele klas vanaf een bepaalde datum. Daardoor kan iedereen zich het hele jaar door opgeven voor tekenlessen en schilderlessen.

Wil je meedoen geef je dan op onderaan deze pagina en vul het formulier in of bel me op 06 15 20 40 41

Geen geld voor lessen in tekenen en schilderen? Het Volwassenfonds Sport & Cultuur helpt!

Tekenlessen en schilderlessen in Leeuwarden

Locatie

Annie Westlandstraat 9-1 in Leeuwarden

Tijd

Ochtend: 10:00 uur – 12:30 uur

Middag:  14:00 uur – 16:30 uur

Avond:    19:00 uur – 21:30 uur

Welke dagen van de week

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geef ik les in mijn eigen atelier.

 

 

 

Tarief

10 lessen voor € 195,00
15 lessen voor € 292,50

Materiaal

Als je wilt tekenen of schilderen op doek of speciale papieren neem die dan zelf mee. Er is schetspapier, tekenpapier en papier om op te schilderen in het atelier om tegen betaling te gebruiken.

Er zijn kwasten, acrylverf, olieverf en tekenmateriaal in het atelier aanwezig waarvan gebruik gemaakt kan worden. 

Geen geld voor lessen in tekenen en schilderen? Het Volwassenfonds Sport & Cultuur helpt!

Tekenlessen en schilderlessen in Leeuwarden

Persoonlijke lessen:

Omdat wat de een nodig heeft voor de ander een rem is zijn de lessen voor iedere cursist verschillend. Zo kan iemand met grote kwasten mooie schilderijen maken binnen een paar uur terwijl een ander rustig wekenlang een pentekening minutieus tekent. 

Voor beginners:

Doordat je hebt geleerd met je “verstand” te kijken teken je wat je denkt te zien. Daarom leer ik je in de tekencursus hoe je met je ogen en je hand kunt tekenen. Realistisch kunnen tekenen is niet anders dan vergeten wat de dingen zijn als je ze tekent. Daarom zul je na deze cursus zien dat je ze hebt getekend tot je eigen verbazing.

Wat leer je:

Aangezien het tekenen en schilderen begint bij kijken leer ik je ogen kijken wat je handen vervolgens moeten doen. Als je tekeningen plat lijken leer ik je manieren om ze 3 dimensionaal te laten lijken. Hiervoor kun je eerst met gewoon potlood tekenen. Later ga je tekenen met houtskool, pastelkrijt, tekeninkt en ga je schilderen met aquarel, acrylverf en olieverf.

Wil jij meedoen met de lessen? Er is nog plaats! Neem dan contact met me op, vul het contactformulier in of bel naar 06 15 20 40 41

Tekenlessen en schilderlessen in Leeuwarden
Ik geef me op voor lessen in tekenen en schilderen.