Tekenlessen en schilderlessen beginners

Geef u op voor tekenlessen en schilderlessen voor beginners:

Voor iedereen die de basisbeginselen van het tekenen en schilderen wil leren zijn er tekenlessen en schilderlessen voor beginners. Deze lessen worden gegeven in het eigen atelier aan de Annie Westlandstraat in Leeuwarden.

Tekenlessen en schilderlessen beginners

Op welke dag?
Ik geef van maandag t/m donderdag les in mijn eigen atelier aan kleine groepen. Iedereen kan daardoor individueel lessen krijgen. Je kunt dus van maandag tot donderdag afspreken om een cursus te volgen op de tijdstippen zoals hieronder.

Welk tijdstip?
Ochtend: 10:00 uur – 12:30 uur
Middag:   14:00 uur – 16:30 uur
Avond:     19:00 uur – 21:30 uur 

Locatie:
In het atelier aan de Annie Westlandstraat 9-1 te Leeuwarden.

Kosten:
20 lessen: 350,00 Euro
12 lessen: 210,00 Euro
10 lessen: 175,00 Euro
5  lessen : 87,50  Euro

Wil je tekenlessen en schilderlessen voor beginners volgen vul dan snel het formulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact op!

Tekenlessen en schilderlessen beginners

Je wilt graag leren tekenen en schilderen?

Je wilt graag tekenen en je denkt dat je het niet kan? Je kunt meer dan je denkt. In de loop van je leven heb je gedachten ontwikkeld over hoe dingen er uit horen te zien. Juist door een andere manier van kijken kunnen kunstenaars tekenen. En dit kunt u ook leren! Omdat u op een bepaalde manier heeft leren kijken, met uw hoofd, belemmert dit het tekenen en schilderen. Daarom leert u in de lessen te kijken met uw oog en uw hand.

Picasso zag in een speelgoedauto het gezicht van een aap. Een 7 was een neus op de kop.

In de tekenlessen voor beginners wordt je waarneming zodanig getraind dat je gaat kijken met je ogen en hand en niet met je verstand. Omdat je verstand is gericht op de voorwerpen die je moet tekenen laat ik je ogen richten op wat je verstand niet kan zien!

Wat leer je:

Realistisch kunnen tekenen is niet anders dan vergeten wat de dingen zijn als je ze tekent. Daarom zul je na deze cursus zien dat je ze hebt getekend tot je eigen verbazing.

Stap voor stap leer je de basis technieken van het tekenen. De lessen zijn zodanig dat je thuis rustig verder kunt “Droodelen” met wat je in de les hebt geleerd. Zo ontwikkel je “gevoel” voor het materiaal waarmee je tekent.  We beginnen te tekenen met potlood en je went geleidelijk aan te tekenen met houtskool, krijt, kwast, verf en inkt. 

Als je de magie van tekenen en schilderen wilt leren geef je dan op door het formulier hieronder in te vullen en op te sturen of neem contact op via de telefoon op nummer: 06 15 20 40 41